Drink and Drive за заведения

Всички обичаме да излизаме, да се забавляваме и да си пийваме по малко, когато има повод.

Понякога това се случва не планирано, след работа или просто когато сме излезли с колата. Тогава възниква въпросът “Как да се приберем?”

drink-drive-sofia
Don’t Drink and Drive

LuckyDrive е drink and drive фирма, която над 15 години дава отговор на този въпрос и обслужва клиенти – шофьори, които отказват да поемат рискът “шофиране в нетрезво състояние”. Поздравления за тях! Благодарности към всички заведения, ресторанти, клубове, които ни препоръчват на своите клиенти и до ден днешен. Надяваме се, че няма да ви разочароваме и занапред!

Какво сочи статистиката? Значение на дринк енд драйв услугата.

В изминалите десетилетия статистиките за броят починали и пострадали тежко в резултат на пътни транспортни произшествия, извършени от пияни шофьори са скочили драстично.

За да ограничат безредието по пътищата, органите на закона въведоха по-стриктни санкции за опазване обществения ред.

Въпреки това проблемът с алкохола и шофиране (drink – drive) остава водеща тема на национално ниво.

Сама по себе си, статистиката за пострадали и починали в подобни инциденти е достатъчно красноречива.

Проблеми при шофиране в нетрезво състояние

Проблемите с шофиране в нетрезво състояние доведоха много промени в законите. Шофирането в нетрезво състояние и под въздействие на опият е строго наказуема мярка.

Ето, защо, преди да седнете зад волана, добре помислете над това:

•           Искате ли един миг невнимание да ви струва човешки страдания, а може би и живот?;

•           Искате ли да се превърнете в убиец, само защото сте си позволили удоволствието да шофирате, след добра почерпка;

•           Може ли да си позволите лукса да останете, без шофьорската си книжка, за определен период от време;

•           Готови ли сте да платите безусловна сума, заради безразсъдството си да управлявате автомобил, след като сте консумирали алкохол?

Ако отговорите на тези въпроси са отрицателни, то не се колебайте нито миг.

Ние сме насреща!

Дружеството ни съществува от 2012 година и можем да се похвалим, че сме лидери в бранша на този тип услуги.

Ние стоим зад търговска марка “DRINK and DRIVE – Вие пиете, ние шофираме!

Значение на услугата за обществото и обществения ред

Шофирането в нетрезво състояние под въздействие на опиати, медикаменти или вещества с високо съдържание на алкохол в кръвта, води до огромен риск от пътнотранспортни произшествия.

Значението на услугата DRINK and DRIVE се свежда, в това да предотврати фаталните последици. Често такива са материални, здравословни, психологически и/или морални.

В резултат шофиране в нетрезво състояние на шофьора се отнема шофьорската книжка, налага се глоба и се вземат точки.

Важно е всеки шофьор да подхожда отговорно към този аспект от ежедневието ни. Важно е всеки пасажер да разбира риска от последиците при качване в автомобил с пиян шофьор.

Само когато обществото ни започне да мисли и действа като едно цяло, в насока опазване обществения ред, войната по пътищата ще спре, а катастрофалните последици от нея ще са сведени до минимум.

Кога да поръчате услуга Drink and drive?

Опиати като алкохол и други оповиващи вещества, са потенциално опасни за естественото поведение масово у хората. Ако Вие или Ваш познат е консумирал такива, шофирането не трябва да се поверява на него!

Не оставяйте шофьор, след консумация на алкохол да се качва зад волана!

Помнете: Дори минимално количество оповиващо вещество, може да сведе до минимум човешките реакции.

В резултат на забързаното ни ежедневие, натоварване и стрес, преумора, притеснения, паника, недоспиване и в съчетание на алкохол или други наркотични вещества, тези симптоми в човешкия организъм могат да са с фатален край.

В подобни ситуации поверете управлението на автомобила си в сигурни ръце. Обадете се за такси или на нас – Дринк енд Драйв услуги в София / 0884 11 64 64

Leave a Reply