Мисия Drink and drive от LuckyDrive

Не само работа, а и мисия – така определят своята бизнес идея момчетата от Lucky Drive, Sofia. Вече повече от 15 години работят и доказват правотата на тезата си – “Искаме да покажем на хората, че има алтернатива и не трябва да рискуват необмислено своя живот, този на близките си и на всички участници на пътя. Решение има! Не е скъпо и не боли.”

Мисия Drink and drive

Значение на услугата Drink and Drive

Проблемът с употребата на алкохол, преди шофиране (drink – drive) продължава да бъде актуален на национално ниво! През последните години статистиките за броя на загиналите и тежко пострадалите в резултат на пътните инциденти, причинени от пияни шофьори, са увеличава.

За да намалят безредиците по пътищата, правоприлагащите органи въведоха по-строги санкции за опазване на обществения ред. Глобите станаха по-големи, обществените санкции също, а пътна полиция е по-взискателна.

Наболелите проблеми с управлението на автомобили в нетрезво състояние доведоха до значителни промени в законодателството. Шофирането в нетрезво състояние и под влияние на алкохол е сурово наказуемо. Без да преувеличаваме това е противозаконен акт!

Затова, преди да седне зад волана, е важно да се осмисли:

  1. Миг невнимание може да ви струва счупена кола, нарушена инфраструктура и дори човешки живот.
  2. Можете ли да си позволите лукса да останете без шофьорска книжка за определен период от време?
  3. Готови ли сте да заплатите голяма сума, заради лекомислието си да управлявате автомобил след употреба на алкохол?
Мисия Drink and drive

Мисия Drink and drive

“Много сериозно се отнасяме към нашата работа и вярваме, че можем да помогнем за намаляване броя на катастрофите и нещастните случаи по пътищата, които се дължат на шофиране след употреба на алкохол. Вече е много лесно да си поръчате шофьор за София и околностите, и така да избегнете всички рискове, свързани с този опасен начин на шофиране. Тази услуга не само ви осигурява спокойствие, но и е полезна за всички, които ви обичат и чакат вкъщи.”

Не се колебайте, обадете се на Дринк енд Драйв. Често ни се случва да останем с колеги след работа, да организираме срещи с приятели в последния момент или да бъдем гости на начии празник. Често ни се случва да шофираме във всички тези ситуации. Отпуснете се, наслаждавайте се на празника, на храната, на напитките! Lucky Drive ще се погрижat за безпроблемното Ви прибиране след това.