Абитуриентски балове: сезон 2024. Ресторанти и услуги

Вече е пролет, наближава месец Май, а с него и празнични нотки и настроения … наближават абитуриентските балове и емоции. Приключение и за млади, и за възрастни, защото това събитие – един път в живота, символизира преломна точка в човешкото развитие. Край на една ера и старт на друга. Или поне така си мислят участниците …

Празникът си е празник, и заслужава своето внимание.

Вие избрахте ли ресторант за абитуриентския бал на вашето дете?

София е град, който предлага достоен избор от подходящи ресторанти и други заведения. Времето е приятно за събирания както вътре, така и на вън. Дори в  ситуация на дъжд и влошаване на климатичните условия (напълно характерно за месец Май), много заведения предвиждат тенти, навеси, полу-открити зимни градини, които да отговорят за вашето спокойствие, че “всичко ще е наред”.

Ресторанти за абитуриентски балове

Разгледайте нашата селекция от ресторанти и други заведения, които не веднъж са доказали, своята компетентност при провеждане на такова събитие. Обектите са успяли да съчетаят добре параметри като локация, интериор/екстериор, меню, обслужване, гъвкави идеи и оригинални предложения за потенциалните си клиенти.

Бирария Стамболовъ разполага със салон, специално за частни партита, абитуриентски балове и други лични поводи. Намира се срещу хотел Хемус на ул. Свети наум 1. Отлична европейска кухня, богат асортимент от бира и напитки, градина, пространство

Бирария Стамболовъ

Братът на Стамболовъ – Бирария Дондуковъ се намира в центъра на София, на ул. Дондуков 14. Там ще видите просторна вътрешна градина (с навеси), маси за големи компании и изобилие от предястия, кетъринг хапки, мезета и бира от цял свят.

Механа Мамин Кольо е добре позната с своя купонджийски характер. Намира се на Позитано 40 и не веднъж е посрещала, гощавала и изпращала с усмивка рожденици, именици, абитуриенти. Предпочитана дестинация на гости от чужбина, за да се докоснат до традиционната българска кухня, приготвена майсторски. Разполага с голяма лятна градина.

Механа Мамин Кольо

Механа При Братовчета се намира в Младост, до детелината на Цариградско шосе и бул. Брюксел (също удобен пътен възел). И тук ще усетите вкуса на българското. Заведението е просторно и могат да се обособят зони за частни събирания, абитуриентски балове.

Ако търсите нещо “по-арт” Клуб на Актьора е вашето място. Намира се на ул. Малко Търново 3 (в сградата на младежкия театър), София – център. Отлична локация за винаги резервираните покрай баловете ресторанти в близост. Капацитета на заведението е 80 места, така че спокойно може да запазите цялото за вашия личен празник.

Механа София, в близост до Централна гара също е приготвила празничен куверт за абитуриентските балове. Мястото е подходящо за весели и гладни компании. В края на седмицата ще Ви забавлява оркестър с жива музика, а кухнята – ще ви очарова.

Vanilla Garden – ресторант в Манастирски ливади, до бул. България. Разполага с прекрасна лятна градина, в която може да бъдет обособени зони, според повода и броя на гостите. Закрит салон с капацитет 90 места предлага уютна и спокойна атмосфера. Кухнята е гръцка, средиземноморска, европейска …. изискана!

Vanilla Garden

Вентана / Ventana – ресторант в Мусагеница, близо до кръговото “Площад на Авиацията” и Цариградско Шосе. Небезизвестният ресторант, където който е стъпил се е върнал! Чудесна селекция от вина, подбрано и стегнато меню, отлично обслужване. Има приятна лятна градина, разделена на няколко сектора, а закрития салон разполага с близо 100 места.

La Cattedrale – приказно местенце в самия център на столицата! Уникална гледка в сърцето на София – към художествената Академия и към “Александър Невски”. Няколко различни по свой стил градини ще посрещнат подобаващо всеки гост и ще изпратят със стил всеки абитуриент!

La Cattedrale

Помислете, преценете, попитайте.

Не остава много време, но и не сте взели решение до сега, “защото знае ли човек” в тези променящи се времена какво предстои!

Ако ще заложите на домашно парти – разгледайте ресторантите, с които работим. Поръчайте кетъринг за вкъщи за определена дата през системата за поръчки Order.bg. Ние ще го доставим.

Ако все още не сте се спрели на фотограф за абитуриентския бал, горещо препоръчваме услугите на Маргарита Ангелова. Един по-различен поглед на нещата, винаги на фокус и никога две еднакви снимки!

Повече заведения с куверти и предложения за абитуриентските балове ще намерите в страниците на zavedenia.com. На добър час!