“Уникален” подход за продажби

Добре сте, надяваме се, както Вие така и бизнесът Ви, който се възстановява и подобрява в сравнение с началото на лятото.

Целта на днешния бюлетин е да Ви дадем идея и насока за увеличаване на продажбите чрез създаване на “уникално предложение за продажба”.

Уникален подход за продажби в заведения

Това е способ, който трябва да акцентира върху ползите за клиента от даден продукт/услуга. Продукт, който е с една идея пред останалите, предлагани във вашето заведение. Продукт, който Ви различава от много други заведения. Уникален, запомнящ се, разпознаваем … Продукт, който създава редовни клиенти и привлича нови. Продукт, който съдържа конкретно предложение.

Какво значи уникален?

Уникални могат да са много неща.  Но в категорията не влиза определението дали сте “Китайски ресторант”, “Индийски ресторант” и т.н., освен, ако не сте единствен в града!  Това трябва да е нещо, което ще наклони везните дали даден човек да Ви стане клиент, нещо, което конкуренцията не може да предложи. Например, ако обявите, че предлагате  “най-големият бургер” в града – трябва наистина да го правите, да защитавате непрекъснато тази теза и тя ще Ви се отплати. Помислете какво прави ВАС уникални (различни) спрямо конкуренцията. Това може да помогне за развитие на бизнеса Ви. Даже може да Ви провокира да създадете тепърва тази уникалност, да реализирате идеи, които отдавна Ви се въртят в главата, но все не остава време за тях.

Уникален подход за продажби в ресторанти, барове, клубове

Защо е необходимо да сте уникален?

Поради същата причина, която преди време Ви е провокирала да създадете собствен сайт, профил във Фейсбук, локация във Гугъл … това е средство да привлечете внимание на все по-взискателната аудитория. Например участниците във фестивала Restaurant Week са добре подбрани , различни, уникални едно спрямо друго заведения, които могат да посочат твърдо причина или причини да сте техни клиенти. Само вкусната храна или само доброто обслужване, скъпия интериор, винената листа … не са достатъчни.

Уникален подход за нови клиенти на заведения

Обявете по познатите канали своята уникалност – добавете ключови думи в сайта на заведението, в презентацията в Гугъл, Фейсбук, Инстаграм, към профила Ви в zavedenia.com.  Някои ресторанти се гордеят със своите известни и талантливи готвачи, други с произхода на продуктите си, с професионалното и бързо обслужване … намерете своето място и го кажете на висок глас. Нека това да е част от вашия слоугън, кратка и запомняща се презентация. Гугъл ще Ви качи по-нагоре в класацията по тази ключова за вас тематика.

Уникален подход за успеха на ресторанта ми

* Свържете се с нас за повече идеи и съдействие за реализацията им. 

* Не забравяйте да се включите към нашата платформа за доставки на храна https://order.bg

* И накрая ВИЖТЕ актуалните ни предложения за реклама, QR МЕНЮ, система за доставки, личен сайт, система за поръчки  и други. За повече информация позвънете на 0888123474.

Благодарим за отделеното време и до нови срещи!