За Нас

Вече повече от 15 години помагаме за качествена връзка (права и обратна) между клиенти и заведения за хранене. Познаваме, обсъждаме и решаваме проблеми и на двете страни. Искаме да подобрим и улесним тази комуикация като предоставим повече и то актуална информация и на двете страни. Опитваме се да ги срещнем най-близо до точката на баланс, а там където не може – да работим съвместно за достигането й.

Този блог е предназначен особено за ресторантьори, хотелиери и други бизнеси в бранша. Дава решения или поне поле за размисъл на заинтересованата страна, както и нови идеи, актуални тенденции, тънкости и доказани успешни практики. Zavedenia.info е полезно четиво и полезен съюзник, когато се чудите “какво ново да измисля, въведа, разработя…” Особено в хаотичните последни години на ковид пандемии, несигурност, инфлация и влошаване качеството на работната сила.

Не откриваме топлата вода! Повечето материали са изпитани и работещи практики в чужбина, които са осмислени и приспособени за нашите условия. Познавайки добре ресторантьорския бранш и механизма на действие на родна земя, екипът и партньорската мрежа около Zavedenia.bg дават адекватни решения за просперитет на заведенията, започвайки своя път от интернет: презентация, визия, услуги и допир с потенциалния клиент (посетител на сайта). Гладни хора – много. ще дойдат при вас, ще опитат, но дали ще се върнат вече зависи от личните ви умения.

Оставяме малко полезна информация тук – как, защо, с какво? Потърсете ни на следните адреси:

https://zavedenia.bg

https://order.bg https://booky.bg