Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

Logo IN agency Preview v.8

„Шоуто трябва да продължи….”

In Agency  е агенция, чиито услуги започват от организирането на забавни събития, програми или съвсем непретенциозно караоке парти до мениджмънт на таланти в сферите на музиката и танца.

Ние сме артисти, които вярват, че могат да предадат опита си както на, така и извън сцената.
Ние сме от малкото хора, които все още вярват, че в България има шоубизнес.
Ние сме от малкото хора, които са убедени, че те са шоубизнеса.
Ние сме млади, амбициозни и твърде отдадени към изкуството.
Историята ни е кратка, дейността ни е обширна.

Екипът на IN Agency може да организира изцяло всякакъв вид мероприятия. Можем да подготвим както работни тържества, вечери, тиймбилдинг, така и лични празници, като рождени дни, детски партита, годишнини, ергенско или моминско парти.

Poster A3 Matrioshka party 31.10.2011 prazni data i mqsto PreviewЕдна от най-новите и вълнуващи програми за организирани партита на In Agnecy е шоуто „Матрëшка парти”. С участието на очарователните Ника и Илияна, мероприятието не се ограничава само с руска музика, а включва и световни хитове или пък поздравления с любимите Ви песни във Ваше собствено караоке изпълнение. „Матрëшка парти” е уникална и незабравима шоу програма, която може да поръчате, за да направите празничната вечер незаменим спомен.

За контакти:

info@ineventagency.com

pr@ineventagency.com

0899 898 361

0899 898 360

http://www.facebook.com/ineventagency

Мнения и коментари

There is one comment for this post.

 1. Стоянка Димова on декември 13, 2011 10:03 pm

  Искам да споделя,нещо,с тези,които се колебаят или все още мислят как да организират даден повод или събитие!
  Запознах се с тези страхотни дами,на едно от невероятните кътчета на България в един комплекс,на който умишлено няма да споделя името,за да не му правя реклама…Присъствах на уникално парти,създадоха ми такъв комфорт,незабравими моменти,че си позволих да ги поканя в моето заведение тук в София и да направя частно партии за моите най-любими хора:) Техния профисионализъм и усмивки са невиждани и каквито и суперлативи да кажа за тях,все ще е малко!
  Не от факта,че бяха при мен-на моя територия,и аз наистина им се възхищавам,а защото всички гости на партито бяха възхитени,искам да кажа само това:
  МОМИЧЕТА,УНИКАЛНИ СТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА!СИГУРНА СЪМ,ЧЕ КОЙТО СЕ Е ОСТАВИЛ В РЪЦЕТЕ ВИ Е БЛАГОСЛОВЕН! СТРАХОТНИ СТЕ И АЗ ОПРЕДЕЛЕНО ВИ ОБИКНАХ!
  Желая Ви искрено УСПЕХИ и не спирайте да радвате хората и да зареждате батериите на всички!

Споделете мнение или коментар