Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

wwwconfusionОтговор на този въпрос дава самата реалност, която ни заобикаля.

В 21 век повечето хора използват и се доверяват на безплатните консултации в търсачката Google. Интернет предоставя бърз, лесен и удобен начин да дадете отговор на вълнуващите Ви въпроси. Да не забравяме, при това, че се осъществява по начин, спестяващ пари и време. Все едно да се консултирате с много експерти, разположени на  различни места, по едно и също време, при това безплатно.

Личният уебсайт е вашата високотехнологична визитка. Той е израз на предпочитания, възгледи, принципи, идеи, дейности и т.н. Но освен представителни функции, той носи и значителни бизнес предимства: леснота на редакция, достъпност за клиентите, спестяване време за запознанство на клиента с предлагания продукт и т.н.

Същите принципи важат и за сферата на ресторантьорството. Като всеки друг бизнес с точна локация, предлагани услуги и цени, остават много детайли за изясняване пред потенциалните клиенти. Детайли, които могат да наклонят везните във ваша полза. Изработката и доброто позициониране на уебсайт е едно съвременно решение за привличане на нови клиенти.

При изработката на сайт на заведение (ресторант, механа, бар, клуб …) трябва да се спазват определени стилистични изиквания, да се изгради функционалност, която да представи цялата необходима информация пред потребителите и цялото излъчване на завършения проект да е в хармония с целите и идеите на заведението.

Вече на пазара в интернет, Вие получавате реална възможност за привличане на нови клиенти, по различна от досегашните пътеки за реклама, представяне и т.н. В днешно време присъствието в Google може да допринесе с над 50% за разпространение името на заведението и с близо 30% ръст на интереса на сегашните и бъдещите клиенти.

Така личният уебсайт е важна реклама за заведението в интернет, представя лицето и застъпените идеи на заведението и предоставя необходимата информация на хората за това какво да очакват от заведението. Полезността, която носи присъствието в нет-а за бизнеса далеч не се изчерпва с гореспоменатите три плюса. Всеки може да развие своя уебсайт в определена посока, така че да му носи допълнителни изгоди и привилегии.

Като дългогодишен партньор на стотици заведения в София и страната, Zavedenia.bg специализира в изграждането и лансирането в интернет на уебсайтове за ресторанти, клубове и други. Днес фирмата предлага 3 плана за създаването на личния Ви сайт:

* EXPRESS – 95 лв./ за 95 мин. ( за абонати на план Престиж);
http://primimeto.zavedenia.bg/

* PRO – 300 лв./ за 3 дни. ( за абонати на план Престиж);
http://doris.zavedenia.com/
http://morskibriz.zavedenia.bg/

* LUX – 800 лв./ за 2 седмици. ( за абонати на план Престиж);
http://www.sofia1912.com/
http://thebigappleclub.com/
http://www.tajmahal.bg/
http://www.chergite.com/

Ένας δικτυακός κατάλογος που περιέχει πληροφορίες για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κλαμπ, και ότι άλλο έχει σχέση με το φαγητό και την διασκέδασή. Για να ξέρετε το πρόγραμμα, τις προσφορές, το μενού, αν κάνουν delivery, on line κρατήσεις και παραγγελίες, Σούπερ προσφορές και πολλά πολλά άλλα!

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар