Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

google-pagerank-update-in-progressСмисълът от Вашия уебсайт не се изчерпва с изработката му и пускането му в интернет. След като дизайнът е подбран съобразно вкусовете и дейността Ви, след като функционалността работи безгрешно и доставя необходимата за търсещите заведение информация е нужно да помислите как да Ви видят хората?

Красивият сайт не винаги е оценяван достойно, защото никой не може да го намери в Google. Сложно-функциониращият сайт е прекалено тежък, тромав и отново трудно достъпен за потребителите. Не всеки има време да поддържа добре запълнен информативно сайт с ежеседмично обновяване на информацията … тези и други бариери застават пред Вас и успеха на начинанията Ви, пред печалбите, пред възможността за намиране на нови и редовни клиенти и т.н.

Затова мисълта за позиционирането на личния Ви сайт в Google трябва да е застъпена още в процеса на изработката му. В последствие ще оцените, колко важно е доброто разположение между резултатите при търсене. Може да се обобщи, че това е смисълът на цялата идея да намирате нови клиенти за продуктите и услугите си. Говорим за тези клиенти, които не знаят името Ви, не са попадали при Вас, а напротив – използват услугите на конкуренцията. Това са над 95% от хората, сърфиращи в нет-а ежедневно, търсещи си заведения за вечеря, за среща с приятели, за празнуване на специални поводи и т.н. Доброто позициониране в Google ще допринесе за опознаването на бизнеса Ви от масата. Това от своя страна ще увеличи реалните клиенти, приходите, рекламата от уста на уста и цялостно разширяване представата на хората за извършваната от Вас дейност.

Осъзнавайки фактите и значимостта на онлайн рекламата, много собственици на заведения се стараят да позиционират своите сайтове на челни места в Google по подходящите за тях ключови думи. Конкуренцията в тази област непрекъснато се увеличава, а похватите – непрекъснато се променят. Динамичната среда изисква прецизна и постоянна работа.

Понякога наемането на екип от специалисти оказва силно положително влияние върху позициите Ви в Google. Ако срещате трудности пред сайта си, потърсете тяхната професионална помощ. Някои по-важни елементи при оптимизацията на един уебсайт за придвижване нагоре в резултатите са посочени в статията: „Важни SEO елементи за моя сайт”.

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар