Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

la-seoДоброто позициониране в Google не е прецизно извършена платена сделка между търсачката и собственика на уебсайта. А е резултат от цяла стратегическа кампания, за това как да ме открият хората и как да купят моя продукт? Накратко уебсайт SEO или оптимизация на уебсайтове за търсещи машини (като Google) е важна част за успешно реализиране на бизнес идеите, въплътени в лицето на личния сайт.

Затова оптимизацията трябва да започне още при изграждане дезайна и функционалността на сайта. Връзката с услугата, която предлагате (ресторантьорството) трябва да е заложена добре. Тук идва моментът за точен подбор на ключови думи, по които в последствие искате да излизате напред в Google.

Най-популярни и неотменими елементи във всяка SEO кампания са:

1)  включване на meta tags и google attributes към кода на сайта;
2) качествено съдържание като уникални текстове, снимки, видео и т.н.;
3) достатъчно по брой и съдържателни обратни връзки към вашия сайт.

Така обощено се дава представа на ключовите моменти при оптимизация на един уебсайт. Правилното и последователно изпълнение също е от значение. Не се притеснявайте, ако в началото сайтът Ви не излиза на първа страница. Нормално е за новите сайтове определен период на “забавяне”, дори при провеждане на SEO кампания.

Съществуват редица помощни инструменти и похвати за анализ, следене и информиране при промени в статуса на вашия сайт. Лесен за употреба и с широко приложение е „google webmaster tools”.

Като дългогодишен партньор на стотици заведения в София и страната, Zavedenia.bg специализира в изграждането и оптимизацията на уебсайтове за ресторанти, клубове и други в интернет. Нашият екип разполага със SEO специалисти, които ще Ви посъветват и помогнат да разпространите сайта си в нет-а, достигайки до точната аудитория.

Някои наши проекти са:

Ресторант Жасмин – „ресторант Симеоново”
Механа Чергите – „механа в София”
Rock’n’rolla София – бар в София
При Кмета – оптимизиран по „жива бира”, „при кмета”, „бирария София”
Клуб Инсайд – „клуб в София”
Ам Гъл – „ресторант в ценъра, София”
Индийски ресторант Saffron– оптимизиран по „индийски ресторант, София”
Механа, Винарна Избата –  „механа в София”
Тадж Махал – „индийски ресторант”

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар