Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

SMS маркетингът може да бъде използван успешно за дирекнта връзка с клиентит Ви и да стимулира продажбите. Само помислете си кога за последното не сте прочели SMS съобщение? Това не е скъп билборд в центъра, където не всички ги интересува какво пише на него, баби, дядовци и деца пък изобщо не биха се заинтересували от него. Това е sms до ваши клиенти, те знаят за Вас, те говорят за Вас, те ви рекламират пред приятели и т.н.:) Използвайте ги.

Така че възниква въпроса какъв е най-добрия начин за правене на SMS маркетинг. Ето и няколко съвета от хора, които вече над 10 години се занимават с това:

1. Представете офертата правилно

Преди да изпратите SMS-ите, помислете какво искате да постигнете – посещения на сайта ви, повече продажби и посещения на място в заведението Ви, напомняне на клиентите Ви за Вас, лоялност на клиентите Ви и т.н. Това е много важно, не забравяйте, че това няма аналог с никоя друга реклама. Над 95% от получилите вашия SMS ще го прочетат веднага.

2. Напишете вашия SMS правилно

Бъдете ясни и  точни, с това което предлагате. Офертата Ви трябва  да е ясна за всички, а ако има условие за получаване на офертата – то също трябва да  е ясно!

Въпросите, на които получилият SMS трябва да може да си отговори след като прочете съобщението Ви:

А. Кои сте Вие?

Б.  Каква е офертата?

В.  Кога е офертата?

Например:

„Елате в XXX ресторант, хапнете за 30 лв, платете 15 лв, само утре и другиден след 17:00”

3. Обратна връзка от клиента

Хитър начин да привлечете клиента да се запише за офертата и да направи резервация е да го накарате да изпрати SMS с 2 имена и час на ваш телефон, за да го запишете.

———————————————————-

*     Записвайте хората, които отговарят на тези Ваши кампании, защото това са вашите

редовни клиенти и Вие имате нужда от тях.

За повече информация за услугата на Zavedenia.com се обаждайте на 0898552057 или 0887442693.

С две думи тя работи така:

1)  Закупувате пакет/кредит от нас

2) Въвеждате GSM номера във вашия профил в Zavedenia.com

Ένας δικτυακός κατάλογος που περιέχει πληροφορίες για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κλαμπ, και ότι άλλο έχει σχέση με το φαγητό και την διασκέδασή. Για να ξέρετε το πρόγραμμα, τις προσφορές, το μενού, αν κάνουν delivery, on line κρατήσεις και παραγγελίες, Σούπερ προσφορές και πολλά πολλά άλλα!

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар