Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

Коли под наем, изгодно от TBI рентакар

Коли под наем, изгодно от TBI рентакар

Разнообразието в сферата на услугите в България не спира да ни изненадва. Така е и в бизнеса с автомобили под наем – улеснена процедура, голямо разнообразие на модели, разумни цени. Компаниите, които дават коли под наем разполагат с десетки модели превозни средства за всеки вкус, повод и възможности. Голямото предлагане води и до голяма конкуренция в качеството на услугата, което е изцяло в полза на потребителите.

Основно може да ги групираме в класове, според икономичността на колата, според типа на автомобила, според цената и т.н.

Икономичният клас е подходящ за бизнес пътувания или за почивка. Тук причисляваме модели като Renault, Skoda Fabia и други. За бизнес посещения подходящи са още модели като Opel – Opel Astra, Toyota Corolla, VW Golf 5 и други. Много е разпространена употребата на доказалата се с качеството си германска марка Опел. Модерната Opel Astra с множеството си технологични нововъведения, е уникална за компактния клас и допринася за усещане за високо ниво, непознато до този момент.

Toyota Auris е също така предпочитан модел към стандартния клас коли (средно икономични). Всички екстри са налични – климатик, ръчни скорости, ABS, AirBag, централно заключване, аларма и други. Това са предтсвителни автомобили с нисък разход на гориво и ниски нива на замърсяване.

Ако обаче търсите нещо по-мащабно, компаниите за коли под наем (rent a car) предлагат джипове 4х4, business клас коли (лимозини), luxury клас кали, както и според нуждите на клиентите – мини ван, микробус или цял автобус.

Луксозните автомобили под наем се използват по различни официални поводи като сватби, анитуриентски балове, официални бизнес или политически визитации и други. Важните поводи се отбелязват подобаващо. Ето защо някои фирми предлагат лимозини под наем, които са напълно оборудвани, с личен шофьор, зареден бар, DVD, плазмени екрани и т.н.За хората, които наистина искат да се почувстат специални…

Мнения и коментари

There is one comment for this post.

  1. ипотпал on януари 17, 2010 7:38 pm

    странно, че такъв бизнес се развива добре в българия, но хубаво е , че го има

Споделете мнение или коментар