Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

Зимни празници в заведениятаМакар и при ограничени финансови средства, хората не забравят да отпразнуват подобаващо декемврийската поредица от празници. Дали ще е в компанията на именници, роднини или колеги, поводите са един след друг, а мястото, където ще се отбележат – зависи от Вас. Бъдете атрактивни за спечелване на нови клиенти и симпатии на стари.
Zavedenia.com Ви предоставя тази възможност чрез НЕОГРАНИЧЕНО публикуване на оригиналните Ви оферти и новини от заведението.

Защо това е необходимо за моето заведение?
1. Zavedenia.com е най-посещаваният сайт от хора, търсещи заведения по различни поводи.
2. При нас офертите са разделени според повода (дали ще са за Коледни куверти, или за Новогодишни програми), така че всеки посетител лесно да се ориентира къде да търси. А дали ще попадне на вашата оферта – зависи от вашата активност.
3. Освен на страниците с оферти или новини, публикуваната информация е достъпна за посетителите и на личната Ви профил-страница. Така възможностите да попаднат на нея се увеличава двойно.
4. Всяко заведение може да представи себе си в светлината и със словата, които иска да бъде запомнено от аудиторията. Това се осъществява чрез публикуване на интересна статия (новина) за идеите, подобренията, празниците и всичко, което Ви идва на ум, свързано с дейността на заведението. Не забравяйте, че НОВИНИТЕ НЕ СА ОФЕРТИ, те трябва да носят съдържателна информация, а не пряко предложение като “Елате при нас на Коледа”. Именно това разграничава и осмисля съществуването на две различни страници: Новини и Оферти.
5. Ние имаме грижата публикуваните новини да добият по-голяма популярност в интернет и да бъдат прочетени от повече и повече хора, чрез разпространението им в подбрани, тематично свързани блогове (blogs) и социални мрежи.

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар