Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

Новата версия на онлайн поръчките през zavedenia.com  е вече факт. Всеки може да включи заведението си към системата БЕЗПЛАТНО за 3 месеца – до края на август. Опитайте и преценете сами. Системата е изключително гъвкава и може да работи през собствения ви сайт.

Zavedenia.com предвижда сайта за поръчки (order.bg) да спечели огромен трафик, благодарение на модерния софтуер и изключително ниските цени за ползване на системата. На практика всяко заведение, което се включи получава собствен лиценз – т.е. правото да конфигурира услугата за доставка по най-удобния за него  начин.

Цената на услугата е само 12лв/месец за обороти до 1000лв, което е безпрецедентно ниска инвестиция на фона на останалите предложения към момента.

Ето трите най-важни изисквания за да се включите веднага

Изисквания за order.bg

  1. Да сте в състояние да извършвате доставките

    Системата позволява изключително гъвкава конфигурация на услугата. Възможно е да доставяте в много близка околност на заведението без необходимост от транспорт, възможни са дефиниране на такси за доставките, минимални количества за поръчка, дефиниране на региони за доставка или за целия град. Възможно е да приемате поръчки за вземане на на храна от самото заведение (“to go” или “ала кетъринг”).

  2. Да имате компютър с Интернет в заведението

    Kомпютъра служи за приемане и следене на поръчките през интернет. Чрез него влизате в акаунта си и управлявате системата за онлайн поръчки. Ние правим инсталацията в рамките на половин час. Препоръчително е да имате снимки на ястията от менюто предварително. Вероятността да получите поръчка без добро описание и снимка от менюто е много малка, тъй като посетителите имат нужда да се ориентират добре какво точно поръчват.

  3. Да осигурите мобилен телефон (GSM)

    Tой служи за приемане на заявки чрез SMS. Не е необходимо някой да следи компютъра постоянно за поръчките. След получаване на SMS  за поръчка трябва служител да влезе в системата през компютъра и да приеме поръчката в рамките на 5 мин. след получаване на SMS-a. За препоръчване е да ползвате M-tel за SMS-те.

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар