Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

След като сте попаднали на тази страница, най-вероятно вече разбирате, че вашето заведение или  хотел има нужда от уеб сайт. Сигурно сте проверили, че повечето от конкурентите ви имат представяне в инернет със собствена страница или ваши почитатели или приятели са ви питали кой ви е адреса в интернет.

Уеб сайт "Стандарт Плюс" 300лв.

Уеб сайт "Стандарт Плюс" 300лв.

Е, zavedenia.com има добри новини за вас! Попаднали сте на точното място за целта. Офертата, която ви предлагаме, както и повечето ни услуги е изпреварила времето си с около 2 години и ви дава уникален шанс да излезете в интернет търсачките веднага с един внимателно обмислен и качествен продукт на най-ниската цена в България. Сайтът включва най-важните и най-често поръчваните функционалности от заведенията и хотелите.

Причината тази оферта да е с толкова ниска цена (само 300 лв!) е технологията, която се крие зад нея. От 2006 година zavedenia.com работи усилено над този проект и от края на 2008 усилията ни се увенчаха с успех. Сега вече дори и кварталните заведения могат да си имат пълно функционален уеб сайт на цената на “две бутилки уиски” :-) Няма защо да се колебаете много дълго или да търсите някой познат да ви направи сайта без пари за 3 месеца. Влезте в бизнеса с летящ старт само за 3 дни!

Пакетът, който ви предлагаме се нарича СТАНДАРТ ПЛЮС и включва следните предимства пред останалите фирми, парвещи уеб сайтове.

  1. Сайта ви става член на медията zavedenia.com

    и като такъв излиза с голямо предимство в интернет търсачките пред всички останали сайтове на заведения, които не са наши членове. Можете да се убедите сами, като проверите къде излизат нашите сайтове в google по всички ключови думи касаещи заведенията. Например ако напишете “ресторант” в Google – ще видите, че на първа и втора страница  по тази дума излизат всички сайтове на ресторанти които сме правили: Морски Бриз (Обзор), ресторант Александър, ресторант Москва, Индийски ресторант Кохинор, Ресторант Истанбул, ресторант Ам Гъл, ресторант Вратата, ресторант Линконтро Алегро и т.н.

  2. Можете да актуализирате сайта си самостоятелно

    и по всяко време с помощта на лесен за употреба административен панел. Няма нужда да се обаждате на когото и да било и да молите за смяна на снимка или  телефон. Ако това ви се струва трудно или имате някакъв друг проблем – на никого до сега не сме отказали помощ. Обадете ни се и за минути ще сменим каквото е необходимо.

  3. От едно място се актуализира информацията

    както на вашия сайт, така и на zavedenia.com. Няма нужда да проверявате дали офертите ви са еднакви навсякъде. Ние знаем колко е ценно времето ви и се постарахме да ви спестим усилията да поддържате една и съща информация на различни места в интернет.

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Коментарите са затворени.

Споделете мнение или коментар