Професионално за заведения и хотели

Официален Дневник на Zavedenia.com – За заведенията и забавленията

Advertisement

Съберете електронните пощи на клиентите и ги запазете до Ноември 2009-та ;)

Не забравяйте че и догодина сте в бизнеса и пак ще посрещате фирмите за годишните им банкети. Това може да го направите много лесно – през сайта Zavedenia.bg, като въведете събраните email-и и ги използвате ползотворно през новата 2009-та.

Как става това ?
През страницата “E-mail-и”, създавате група или няколко групи от електронни пощи. Разделяте ги например на Индивидуални клиенти и Корпоративни клиенти, като ръчно попълвате списъка си. В допълнение на това, може да активирате опцията – посетителите на вашия профил на заведението – да се запишат сами.
Когато сте готови да обявите куверт, оферта или събитие, събрали сте списък от email-и, остава само да изпратите вашия бюлетин до всички , с едно натискане на бутона “ИЗПРАТИ”.

ЛЕСНО И ПРОСТО, от Zavedenia.bg.

Нов модул – X % отстъпка в определени дни от седмицата

През декември разработихме за вас нова функционалност. Това е обновената позната стара 10% OFF отстъпка, във вид на кодове. Вече доста от заведенията се възползваха от нея, като някъде ползваемостта е по-голяма, а на по отдалечените места от центъра – по-малка. Идеята на новата услуга е да може Вие да определяте кои дни, и колко отстъпка да дадете на клиентите през сайта.
Самата страница ще бъде достъпна съвсем скоро.

Zavedenia.bg – сред най-добрите онлайн бизнес проекти в Европа

През този месец – на 9-ти и 10-ти Декември ще се проведе годишната IT конференция Le Web 08 в Париж. Това е най-голямото мероприятие в Европа за представяне на интернет проекти. Zavedenia.bg е избран сред 30-те финалисти от цял свят. На конференцията ще присъстват делегати от над 40 държави. Поради това наше участие, ние подобрихме английската версия на сайта. С представянето си, ние от Zavedenia.bg – показваме и вашите заведения пред цял свят и в частност Европа.

Превеждайте съдържанието си и на английски за да се вижда повече информация за заведението ви и в английската версия.

ТОП ОФЕРТА ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ “МИНИ” на вашето заведение – 300 лв за 3 дни

За повече информация, свържете се с нас.

Мнения и коментари

There are no comments for this post.

Споделете мнение или коментар